Stucen nieuwbouw

Nieuwbouwwoning gekocht? Gefeliciteerd! Je bent je nu druk aan het oriënteren om jouw nieuwbouwhuis te laten voorzien van glad stucwerk. Muren en plafonds voorzien van nieuw stucwerk zorgt ervoor dat jouw woning direct strak als een geheel wordt afgewerkt. Het grote voordeel van stucen nieuwbouw, is dat dit met behulp van dunpleister kan worden gedaan wanneer het de muren betreft. Gladde muren worden bereikt met behulp van dunpleister en wordt aangebracht met behulp van een spuitmachine die geleidelijk een dunne pleisterlaag aanbrengt. Doordat spackspuitwerk een structuur heeft, worden deze op een andere manier afgewerkt. Spackspuiten wordt in nieuwbouw vrijwel altijd toegepast op het plafond. Uiteindelijk is het resultaat zowel voor muur als plafond gelijk wanneer wij deze stucen.

Waarom nieuwbouw stucen?

Waarom nieuwbouw stucen?

Nieuwbouw muren worden standaard behangklaar opgeleverd. Dit kan perfect als onderlaag dienen voor het behangen met een renovliesbehang of afwerken met een dunpleister. Plafonds glad stucen gebeurt daarentegen met een ander soort stucwerk doordat deze vaak zijn afgewerkt met spack pleisterwerk en dus een structuur als stucwerk hebben. Een nieuwbouwwoning laten stucen wordt vooral gedaan vanwege de strakke eindlaag en om ervoor te zorgen dat kleine oneffenheden worden weggewerkt. In tegenstelling tot renovliesbehang waar de kans is op opgekruld behang in de inwendige hoeken of randjes waar behang samenkomt die je nooit netjes kunt terugplakken. Een stukadoor van VDM Afbouw en Onderhoud weet als geen ander hoe wanden en plafonds van nieuwbouwwoningen afgewerkt moeten worden.

Nieuwbouwwoning stucen, wat kost het?

Voor jouw nieuwbouw huis wil je alle kosten zo goed mogelijk in kaart brengen. Dunpleister aanbrengen kan vanaf een enkele woonkamer tot aan een gehele woning of zelfs een straat of woonwijk met behulp van de burenkorting. Hoe hoger het aantal m2, des te voordeliger het voor jou en eventueel jouw buren wordt. Bij meer dan 1000 m2 stucen geven wij 1 euro extra korting bovenop onze voordelige m2 prijs. Via de offertepagina kan je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen en ontvang je hier snel een antwoord op.

Gegarandeerd glad stucwerk

Een nieuwe woning moet zich na de bouw altijd nog zetten op zijn fundering. Kleine scheurtjes bij vloeren en ramen kunnen ontstaan omdat het beton nog werkt. Een stucadoor houdt hier rekening mee door bij het nieuwe stucwerk voorbereidende maatregelen te nemen waardoor de kans op scheuren een stuk lager is. Na het stucen zorgen wij ervoor dat met behulp van een grote schuurmachine de wanden glad worden geschuurd en klaargemaakt voor een afwerking met latex in de kleur van jouw keus. Dit kan je zelf doen of door ons laten doen. Mochten er na verloop van tijd toch scheurtjes of scheuren optreden in het stucwerk dan komen wij deze tegen een kleine vergoeding herstellen. Dat is de kwaliteit waar wij voor staan en de garantie die wij bieden.

Gegarandeerd glad stucwerk

Is dunpleister het meest gekozen voor nieuwbouwwoningen?

Als je het ons vraagt, zouden wij hier volmondig ‘ja’ op antwoorden. Het is snel, efficiënt en geeft en prachtig strak resultaat. Toch kiest niet iedereen voor dunpleister bij een nieuwbouwwoning en dat heeft vooral te maken met het feit dat dunpleister relatief onbekend is. De techniek zelf bestaat al tientallen jaren, alleen de toepassing ervan is nog relatief nieuw te noemen. Een veel gekozen alternatief van dunpleister is renovlies behang. Deze afweging wordt gemaakt omdat werkende muren veelal niet zichtbaar worden achter behang. Hier valt zeker wat voor te zeggen, maar echter wordt niets zo strak als dunpleister en wanneer een scheurtje ontstaat, is deze bij dunpleister makkelijker weg te werken dan bij renovlies behang.

Glad pleisterwerk strak afwerken met latex spuiten

Glad pleisterwerk strak afwerken met latex spuiten

VDM Afbouw en onderhoud is de specialist op het gebied van latex spuitwerk en wand/plafondafwerking voor elk soort nieuwbouwwoning. Daarom hebben wij speciale pakketten in het leven geroepen zodat een nieuwbouw woning voordelig en efficiënt kan worden afgewerkt. Voor muren hebben wij het Dunpleister + Latex pakket voor een strak en streeploze afwerking. Voor plafonds voorzien van een structuur, is er het Stuc + Latex pakket. Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen doen op het gebied van een woning laten afbouwen? Ontdek onze diensten voor een totaaloverzicht. Heeft u vragen met betrekking tot renovlies of stucen? of heeft u vragen over nieuwbouw muren verven? Stel ze gerust aan onze adviseurs via de contactpagina.

Werken volgens het “Vertrouwd Afgebouwd” keurmerk

Een ruimte is pas echt af wanneer deze het “Vertrouwd Afgebouwd” keurmerk draagt. Een keurmerk in het leven geroepen door onszelf in samenwerking met onze vakmensen. Aan de hand van een checklist bepalen wij of een woning dit keurmerk kan krijgen en zorgen wij voor een 100% klanttevredenheid. Dit begint bij de aanvraag van een offerte en stopt wanneer jij zorgeloos in jouw mooi afgewerkte woning kan wonen.