Burenkorting op stuc- en spuitwerk

De kans is groot dat jouw nieuwe woning in een nieuw opgeleverde straat of wijk staat. Jouw nieuwe buren zijn hoogstwaarschijnlijk net als jij op zoek naar een stukadoorsbedrijf dat de afwerking kan verzorgen voor hun muren en plafonds. Naast dat het ons voordeel biedt omdat wij meerdere woningen tegelijk kunnen doen, levert het ook voordeel voor jou en je buren op. Bij een totaalafname van meer dan 1000m2 bieden wij een extra korting van €1,00 per vierkante meter bovenop de scherp geprijsde vierkante meter prijs.

Waarom
alleen burenkorting?

Het grote voordeel bij burenkorting voor ons als stukadoorsbedrijf is dat wij efficiënter te werk kunnen gaan door meerdere nieuwbouwwoningen tegelijk te doen. Omdat wij standaard een scherpe vierkante meter prijs hanteren, geven wij geen extra korting op individuele offerte aanvragen. Korting is in onze ogen vooraf een te hoge prijs afgeven. Ondanks wij geen kortingen naast burenkorting geven, ben je bij VDM Afbouw en Onderhoud verzekerd van een scherpe en eerlijke prijs per vierkante meter.

Hoe werkt de burenkorting?

Jouw nieuwe buren zijn net als jij toe aan het afbouwen van hun nieuwe woning. De afwerking van de muren en plafonds is hier ook onderdeel van. Daarom biedt burenkorting voor jullie straat of wijk de uitkomst. Wanneer meerdere huiseigenaren samen besluiten om in zee te gaan met VDM Afbouw en Onderhoud, wordt het aantal vierkante meters berekend. Bij een totaalafname van 1000 m2 of meer, bieden wij een extra korting aan van €1,00 per vierkante meter.

Welke spelregels zijn er voor burenkorting?

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, is het belangrijk dat het ook mogelijk wordt gemaakt om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Dit betekent concreet dat wij de verschillende nieuwbouwwoningen achtereenvolgend moeten kunnen afwerken zonder dat het werk stil komt te liggen omdat er andere vakmensen in de woning aan het werk zijn. Onze stukadoors hebben de ruimte nodig om hun werk uit te kunnen voeren en hier moet gedurende het gehele traject de mogelijkheid voor zijn. Samen met jou kijken wij hoe dit het beste gepland kan worden en zo zorgen wij ervoor dat wij efficiënt kunnen werken en jij en je buren snel kunnen genieten van een prachtig afgewerkte woning.