Latex spuiten voor een strak eindresultaat

Latex spuiten maakt een einde aan stoeien met rollers en houders. Een perfecte verdeling van muurverf op de muur met behulp van een roller is enorm lastig, laat staan op het plafond. Vrijwel altijd zie je strepen en kleurverschil. VDM Afbouw en Onderhoud heeft latex spuiten tot een van zijn specialiteiten gemaakt en verzorgt dit voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Zowel gladde muren als muren met een structuur worden pas echt mooi afgewerkt met behulp van latex spuiten.

Muren en plafonds latex spuiten

Je hebt net een nieuwe woning of jouw interieur is toe aan een opfrisbeurt…

Latex spuiten woning of bedrijfspand

Latex spuiten zorgt direct voor een fris resultaat…

Prijzen latex spuiten

Latex spuiten is het voordelige alternatief van het traditionele sauzen…

Veelgestelde vragen latex spuiten

Wanneer je kiest voor VDM Afbouw en Onderhoud voor het afwerken van…

De eerste op de markt!

Wij zijn er trots op dat wij een van de eerste bedrijven waren in Nederland die met de dienst latex spuiten zijn begonnen. Door onze vakmensen hierin te trainen, hebben wij het latex spuiten steeds verder ontwikkeld en weten wij als geen ander hoe een project van begin tot eind perfect kan worden uitgevoerd. Een lastige en intensieve klus die met onze hulp een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Wij ontzorgen jou in het gehele traject van muur- en plafondafwerking met latex. Laat onze adviseurs jou hierin adviseren.

Wat is latex?

Latex spuitwerk of muurverf is in ieder huishouden wel bekend. Of het nu gaat om die vergeelde muur van jouw net aangekochte woning of die saaie witte muur van jouw nieuwbouwwoning. Met een latex spuitwerk blaas je een muur weer nieuw leven in. Met behulp van een spuitmachine wordt de verf middels een airless verfspuit aangebracht op de muur of het plafond. Door te werken met latex spuiten in plaats van latex rollen, wordt de laag perfect egaal en met dezelfde verfdikte aangebracht. Deze latex spuitwerk techniek wordt veel toegepast omdat het niet alleen snel en efficiënt is, maar ook een huiseigenaar ontzorgt qua tijd, inspanning en stress om het niet behaalde eindresultaat dat hij of zij voor ogen had. Daarbij is latex spuitwerk ook nog eens in veel gevallen een stuk voordeliger!

De voordelen van latex spuiten

Het grootste voordeel van latex spuiten is het strakke eindresultaat. Doordat de latex egaal wordt opgebracht met een verfspuitmachine krijg je geen banen en strepen. Dit is voor iemand die bijna nooit muren en/of plafonds verft vrijwel onmogelijk om te bewerkstelligen. Voor jou als huiseigenaar is het grote voordeel dat het voor jou niet langer nodig is om veel tijd en soms zware inspanning in een schilderklus te stoppen. Onze schilders kunnen in korte tijd grote oppervlaktes muren spuiten. Door snel en efficiënt te werken, vallen de kosten vrijwel altijd lager uit met laten spuiten. Laat je informeren door onze adviseurs.

Altijd schrob-en dekkingsklasse 1 latex

Een mooie woning verdient een mooie afwerking. In een huis wordt geleefd en daar hebben vaak vloeren en wanden onder te lijden. Doordat wij werken met een schrob-en dekkingsklasse 1 latex, kan deze goed worden gereinigd wanneer deze vies wordt. Denk bijvoorbeeld aan de muur bij de prullenbak of vieze handjes bij de eettafel. Door de vakmensen van VDM Afbouw en Onderhoud zich over jouw muren en plafonds te laten ontfermen, ben jij zeker van een mooi eindresultaat na laten spuiten waar je jarenlang van kunt genieten.

Aantal vierkante meters bepalend voor prijs

Het professioneel laten verven van muren en plafonds kan op twee manieren. Enerzijds heb je latex spuiten en anderzijds heb je de kwast en roller. Latex spuiten heeft als voordeel dat je dit snel kunt doen, maar ook nog eens perfect strak kunt afwerken. In tegenstelling tot de roller en kwast waar dit proces vele malen tijdrovender is. Een professionele schilder, waaronder die van ons, kunnen mooi en streeploos werken alleen het neemt meer tijd in beslag dan bij laten spuiten. Hoe groter het aantal m2 hoe voordeliger het uiteindelijk is bij latex spuiten. Benieuwd naar wat latex spuiten ongeveer kost? Bekijk dan onze pagina over prijzen latex spuiten.

Waarom
latex spuiten?

  • Strak eindresultaat

  • Overal perfect dekkend
  • Goedkoper dan rollen

  • Snel en efficiënt
  • Geen banen en strepen

  • Gelijktijdige droging

  • Ideaal voor grote oppervlaktes

Werken jullie helemaal niet
met kwast en roller?

Wij zijn groot voorstander van latex spuiten vanwege het feit dat jij weer snel van jouw woning kunt genieten. Toch is het niet altijd mogelijk om verf te spuiten omdat de ruimte bijvoorbeeld niet leeggehaald kan worden. In dat geval schakelen onze schilders over naar de roller en kwast. Voordat wij een van de eerste bedrijven in Nederland waren die gebruikmaakte van airless latex spuiten, schilderde onze vakmensen gewoon met kwast en roller. Diezelfde vakmensen werken nog altijd bij VDM Afbouw en Onderhoud en doen dit nog altijd met grote regelmaat. Wij denken graag met jou mee om een oplossing te verzorgen die aansluit op jouw situatie.