Onze missie

VDM Afbouw en Onderhoud is gespecialiseerd in stucwerk, spuitwerk en schilderwerk voor binnen. Door zo efficiënt mogelijk te werken met een gemotiveerd team van alleen maar vakmensen, zien wij het als onze missie om huizeneigenaren voor een eerlijke prijs oprecht te laten genieten van hun (nieuwbouw)woning. Deze missie is onderbouwd door vier kernwaarden.

Vakgericht

VDM Afbouw en Onderhoud levert een breed pakket aan afwerkingen voor muren en plafonds voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Wij hebben de professionals in huis die ieder de discipline van hun eigen specialisme perfect beheersen.

Prijsgericht

Door alleen maar met eigen vakmensen te werken, en geen inhuurkrachten, is iedereen nauw betrokken bij ons bedrijf wat resulteert in efficiënt werken en toewijding. Efficiënt werken voor ons betekent een eerlijke prijs voor jou.

Communicatiegericht

Wij kunnen niet van jou verwachten dat jij alle kennis in huis hebt wat betreft de afwerking van bijvoorbeeld muren en plafonds. Hiervoor hebben wij adviseurs die duidelijk communiceren wat nodig is voor jouw situatie en hoe dit het beste kan worden bereikt. Alleen zo kan een project succesvol worden afgerond.

Resultaatgericht

Wij besteden evenveel aandacht aan ieder project. Ongeacht de grootte of het geld dat hiermee gemoeid is. Het team van VDM Afbouw en Onderhoud doet er alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Echt zorgeloos kunnen genieten

Het aanpakken van jouw nieuwe woning kan soms spannend zijn. Je maakt een gedegen kostenoverzicht en soms zit er wel eens wat tegen. Daarom is het belangrijk dat je voor de afwerking van jouw ruimte een partij kiest die jou kan ontzorgen. Wij ontzorgen al vele jaren particulieren, architecten, bedrijven, zorginstellingen en gemeentes en blijven dit nog vele jaren doen. VDM Afbouw en Onderhoud zorgt ervoor dat jij echt zorgeloos kunt genieten

Proffesioneel en vriendelijk

VDM Afbouw en Onderhoud heeft bij mij alle plafonds geschilderd. Alles wat netjes afgedekt en klus binnen paar uur klaar. Proffesioneel en vriendelijk. Echte aanrader.
- Eindhoven

Vakwerk

Vakmanschap!
- Dordrecht

Goed werk geleverd

Een duidelijk en overzichtelijk voortraject met een mooi eindresultaat.
- Stevensweert

Top werk met een uitmuntende service!

Als u opzoek ben naar een betrouwbare vakman bent u bij Jim en zijn team aan het juiste adres. Van het aannemen van de opdracht tot aan het uitvoeren van de opdracht hebben wij een prettige heldere, snelle en duidelijke communicatie ervaren met Jim en zijn team. Het resultaat is prachtig. Mochten wij in de toekomst onderhoud nodig hebben aan ons schilderwerk kiezen wijn 100% opnieuw voor deze betrouwbare vakmannen!
- Son en Breugel

Strak & Mooi resultaat

Mooi en strak resultaat, communicatie verliep goed. Goede prijs kwaliteit verhouding, zeer tevreden!
- Melick

Echte vakmannen

Echte vakmannen met oog voor perfectie daarnaast alles volgens planning opgeleverd. VDM komt al zijn afspraken netjes na!! Ik raad hem iedereen aan
- Dordrecht

VDM is een uitmuntend bedrijf.

Ik heb mijn nieuwbouwwoning in het centrum van 's-Hertogenbosch helemaal laten stucen, dunpleisteren en latexspuiten. De klus is uitstekend uitgevoerd conform de afspraken in de offerte en binnen de afgesproken tijd. Je hoort wel eens dat stukadoors behoorlijk kunnen kliederen maar dat daar is bij VDM geen sprake van. Alles is bijzonder netjes achtergelaten. Wat ik in het bijzonder als plezierig heb ervaren is de prima communicatie over de uitvoering en de voortgang. Ik kan geen minpunten noemen.
- 's-Hertogenbosch

Prachtig resultaat, snel geregeld, goede communicatie

Jim en team hebben wij ons de woning voorzien van dunpleister en latex spuitwerk.Prachtig strak resultaat, goede communicatie en snel opgeleverd.Zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel Michiel, wij wensen je veel woonplezier!

- Teteringen

Prima schilderwerk

De schilder heeft bij ons nieuwbouwhuis de trap geschilderd. Dat gebeurde heel netjes en daar zijn we dan ook heel tevreden over. Het enige puntje (waarom ik dan ook geen 5 sterren kan geven) is dat er 's morgens gezegd werd dat het werk in 1 dag afgewerkt kon worden. Maar omdat het schilderwerk in december gebeurde werd het vrij vroeg donker en dus zou hij de volgende dag terug komen om het af te maken. Maar door privé-omstandigheden van de schilder lukte het hem niet om het de 2e dag af te maken zodat hij 'n 3e dag terug moest komen. Dus wat 'n klus van 1 dag was groeide uit tot 3 dagen. Jammer, want op het schilderwerk zelf is niets aan te merken.
- Eindhoven

Mooi werk geleverd

VDM afbouw en onderhoud is een bedrijf wat uitstekend werk levert. Een en ander is uitgevoerd volgens offerte. Complimenten voor de uitvoering. VDM is ook zeer flexibel omdat wij niet wisten wanneer ons nieuwbouw project zou worden opgeleverd stelde zij zich flexibel op en is het werk op tijd uitgevoerd. Wij kunnen VDM aanbevelen.
- Den Bosch

Top service!!

VDM heeft in mijn huis alle wanden boven en beneden laten pleisteren en spuiten. Door miscommunicatie kwam ik er achter dat de verf die ik besteld had niet op de muren zat. Ivm kleine kinderen wilde ik afwasbare verf, degene die ik dacht besteld te hebben kan alleen met de roller aangebracht worden. Nadat ik bij Jim de situatie uitgelegd had heeft hij diezelfde week nog een schilder alle wanden opnieuw laten doen met een roller, met de verf die ik in eerste instantie besteld had. Geen moeilijke vragen, direct mijn probleem oplossen. Echt een top service!!
- Eindhoven

Wil je mooie wanden dan ga je naar VDM

Vanwege een nieuw huis in het zuiden van het land zochten we een stucadoor om de wanden mooi glad te laten maken. Gezien ik niet zo bekend ben in het zuiden kwam ik de site van VDM tegen en heb ze gecontact. Een offerte zat snel in de mailbox. Toen begon het grote wachten voor de sleutel. Deze ontvingen we 20 december jl. Uiteraard hadden we VDM gevraagd wanneer ze konden komen om te stucen/pleisteren. Ze vroegen of we het erg vonden als ze met kerst kwamen, voor ons uiteraard geen probleem. Een paar dagen later was alles klaar en nu zijn we lekker aan het texen. Jim en z’n mannen bedankt voor het mooie geleverde werk.
- Stevensweert

Geweldig

Jim en zijn team hebben in een week tijd heel onze nieuwbouwwoning strak gestuct. De wanden en plafonds hebben we laten spuiten in een frisse wittint. De communicatie met de jongens verliep ook erg fijn.
- Eindhoven

Super!

Wij hebben onze gehele nieuwbouw woning laten voorzien van dun pleisterwerk en latex spuitwerk.Het contact verliep goed, Jim was erg flexibel in het telkens veranderen van onze oplever datum.Het eindresultaat is nog beter, muren zijn ontzettend strak. Alles ziet er super uit!Wij raden vdm schilderwerken dan ook aan iedereen aan!
- Eindhoven

Zorgvuldige en correcte afhandeling

het werk was snel gedaan, maar bleek niet alle vlekken weg te halen. De herstel van de waterschade was na drie keer schilderen totaal onzichtbaar geworden. Goed werk.Omdat het sneller ging dan verwacht, was de factuur lager dan de offerte.
- Eindhoven

Service en kwaliteit zijn top!

Contact met Jim was erg fijn, als er vragen waren kon ik gemakkelijk contact opnemen. Zij hebben onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister + latex. Zeer tevreden over het vakwerk wat is geleverd door het team van VDM schilderwerken!Zeker een aanrader
- Best

Netjes en vakkundig

VDM streeft naar kwaliteit en tevredenheid van de klant!
- Roermond

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben in de hele woning dunpleister aan laten brengen en in kleur laten spuiten. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Contact is ook zeker prettig verlopen.
- Son

Blij met het eindresultaat

Jim en zijn mannen hebben de muren en plafonds in ons nieuwbouwhuis voorzien van stucwerk en deze ook geverfd. Ze werken netjes en hebben ook bij de oplevering alles schoon achtergelaten. We zijn ontzettend blij met de kleur en hoe mooi strak alles afgewerkt is. Ook onze trap is door VDM onder handen genomen: geschuurd, geplamuurd en gelakt. Het contact was persoonlijk met korte lijntjes en als er gedurende de dag vragen waren, konden die makkelijk via whatsapp beantwoord worden. Jim voelt zich verantwoordelijk voor een goed eindresultaat en dat geeft rust en vertrouwen. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
- Eindhoven

Heel goed

Wij zijn ontzettend blij met het fantastische werk wat Jim en zijn team hebben geleverd. En wat een fijne communicatie tijdens het hele project. Wij raden iedereen VDM aan!
- Linne
86 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10