Onze missie

VDM Afbouw en Onderhoud is gespecialiseerd in stucwerk, spuitwerk en schilderwerk voor binnen. Door zo efficiënt mogelijk te werken met een gemotiveerd team van alleen maar vakmensen, zien wij het als onze missie om huizeneigenaren voor een eerlijke prijs oprecht te laten genieten van hun (nieuwbouw)woning. Deze missie is onderbouwd door vier kernwaarden.

Vakgericht

VDM Afbouw en Onderhoud levert een breed pakket aan afwerkingen voor muren en plafonds voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Wij hebben de professionals in huis die ieder de discipline van hun eigen specialisme perfect beheersen.

Prijsgericht

Door alleen maar met eigen vakmensen te werken, en geen inhuurkrachten, is iedereen nauw betrokken bij ons bedrijf wat resulteert in efficiënt werken en toewijding. Efficiënt werken voor ons betekent een eerlijke prijs voor jou.

Communicatiegericht

Wij kunnen niet van jou verwachten dat jij alle kennis in huis hebt wat betreft de afwerking van bijvoorbeeld muren en plafonds. Hiervoor hebben wij adviseurs die duidelijk communiceren wat nodig is voor jouw situatie en hoe dit het beste kan worden bereikt. Alleen zo kan een project succesvol worden afgerond.

Resultaatgericht

Wij besteden evenveel aandacht aan ieder project. Ongeacht de grootte of het geld dat hiermee gemoeid is. Het team van VDM Afbouw en Onderhoud doet er alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Echt zorgeloos kunnen genieten

Het aanpakken van jouw nieuwe woning kan soms spannend zijn. Je maakt een gedegen kostenoverzicht en soms zit er wel eens wat tegen. Daarom is het belangrijk dat je voor de afwerking van jouw ruimte een partij kiest die jou kan ontzorgen. Wij ontzorgen al vele jaren particulieren, architecten, bedrijven, zorginstellingen en gemeentes en blijven dit nog vele jaren doen. VDM Afbouw en Onderhoud zorgt ervoor dat jij echt zorgeloos kunt genieten

Fijne ervaring

Een zeer prettige ervaring en herinnering hebben wij overgehouden aan een team vaklieden die ons huis volledig strak hebben afgewerkt. Een plotselinge kleurverandering in het werk werd ook niet moeilijk over gedaan. Wij zijn erg blij met het resultaat.
- Veldhoven

Geweldig

Tijdens onze verbouwing zijn wij opzoek gegaan naar een stukadoorsbedrijf meerdere bedrijven late kome en uiteindelijk voor vdm gekozen ze hebbe ons hele huis gestuct en voorzien van latex de mannen die werkzaam zijn bij vdm waarborgen de kwaliteit van het werk ze hebbe supper netjes gewerkt tot in de kleinste details is alles netjes afgekit alles netjes opgeruimd en mooi schoon opgeleverd zeer tevrede over het werk wat ze bij ons gemaakt hebbe en het contact liep heel soepel en komen der afspraken na allemal een heele positieve ervaring ik zouw ze zeker aanraden aan famille en vrienden
- Amerzoden

Zeer goed bedrijf

Hoi vdm bij deze weg nogmaals bedankt het werk is heel mooi en naar wens opgeleverd onze nieuwbouw woning is prachtig geworden vdm komt hun woord na en afspraken bij ons heeft ven het stucwerk en schilderwerk gedaan toppers succes bij de buren
- Goirle

Geweldig !

Het stucwerk was echt top !
- Oss

Top bedrijf

Top bedrijf! Komt hun woord naar. Voor Stuc werk de beste
- Denbosch

Zeer tevreden

Zeer tevreden over het werk wat vdm heeft gedaan zeer vriendelijk komen afspraken na al met al heel te vrede bij ons huis hebben ze het stucwerk verfspuiten gedaan succes bij onze buren
- Eindhoven

Mooi resultaat met wat kanttekeningen

Jim en zijn team hebben bij ons in Huissen een groot deel van onze nieuwbouwwoning afgewerkt. Het algemene beeld is goed. Met name met het stucwerk zijn we tevreden.Ik moest als klant toch wel zeker 2 keer sterk aan de bel trekken wat betreft het verven. Of dat nou komt door lage temperaturen, veel vocht, communicatie misverstand dat terzijde maar de nacontrole mag wel iets beter. Zelf kon ik niet de ideale situatie creëren in het huis, want ik woonde te ver weg.Wat ik fijn vind aan Jim is dat hij ook dingen snel oplost als je deze aangeeft en zelfs desnoods persoonlijk langskomt om puntjes op de i te zetten. Zonder teveel gezeur.Echter, zelfs nu (2 dagen na oplevering) vinden we een aantal (4-5) kleine punten waar het net niet helemaal lekker is geverfd, die we toch nu zelf moeten oplossen. Ook de problemen met de kit in de kozijnen waren eigenlijk niet te verklaren door externe factoren. Dus vandaar geen 5 maar 4 sterren.Ik zou Jim aanbevelen, maar zou wel zelf goed en vaak controles uitvoeren en zelf de juiste situatie beheren in het huis (temperatuur/vochtigheid etc).
- Huissen

Vakkundig en klantgericht

Jim is een zeer klantgerichte vakman. Samen met zijn team fixen ze op professionele en snelle wijze de werkzaamheden in huis (dunpleisteren, op kleur schilderen, trap schilderen, zolderplaten afwerken). Tijdens de klusperiode liggen de lijntjes kort en wordt er snel geschakeld.Kortom: aanrader!
- Gilze-Rijen

Zeer goede ervaring!!

Vakwerk! Denken goed mee, zetten stapje extra. Onze woning is recent opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
- Veldhoven

Vakwerk!

Jim en zijn team hebben onze hele woning voorzien van dunpleister op de wanden en traditioneel stucwerk op de plafonds. Ook hebben ze al het schilderwerk gedaan. Ze komen binnenkort nog langs om de trappen nog af te werken.Jim is een toffe kerel die staat voor zijn werk en zijn afspraken nakomt. Alles gebeurt in goed overleg en er wordt erg goed meegedacht.Ik zou VDM dan ook zeker aanraden als je een strakke en nette woning wilt! Als ik in de toekomst iemand nodig heb kom ik weer terug bij VDM!
- Gilze

Prachtig werk geleverd in onze woonkamer waar anderen niet aan durfden beginnen

Onze hal en woonkamer een nieuwe kleur geven was vanwege de slechte ondergrond geen simpele klus van verven, in overleg met Jim uiteindelijk de hele oude ondergrond verwijdert en netjes bijgewerkt waar nodig voordat Jim met de kwast en roller aan de slag kon. Maar wat werkt die man nauwkeurig zeg, randjes afplakken, kitspuit erbij en uiteindelijk een strak resultaat waar wij nog jaren met plezier naar kijken. Dit was zeker niet de laatste klus die wij VDM laten doen.
- Eindhoven

Prima contact, zeer net stuc en schilderwerk!

Goed contact met Jim, ze hebben op tijd en volgens afspraak onze hele huis gestuckt en geschilderd. Zeer netjes en precies werk afgeleverd. Top mannen! Bedankt nogmaals
- Tilburg

Uitmuntend

Onze nieuwbouwwoning is nu een plaatje. De wanden, sommigen in kleur, de plafonds, trap en zolderplaten zijn allemaal heel mooi strak en gelakt. Dankzij Jim en zijn fantastisch team. Heel erg blij dat we jullie de opdracht gegeven hebt. Ga zo verder!
- Roermond

Hele prettige ervaring!

Jim en zijn team hebben al onze plafonds en muren in ons nieuwbouw huis glad gemaakt en een mooie kleur gegeven. Ondanks een aantal tegenslagen (overmacht) werd ervoor gezorgd dat onze planning geen vertraging opliep. Jim is erg klantgericht en blijft positief!
- Goirle

Proffesioneel en vriendelijk

VDM Afbouw en Onderhoud heeft bij mij alle plafonds geschilderd. Alles wat netjes afgedekt en klus binnen paar uur klaar. Proffesioneel en vriendelijk. Echte aanrader.
- Eindhoven

Vakwerk

Vakmanschap!
- Dordrecht

Goed werk geleverd

Een duidelijk en overzichtelijk voortraject met een mooi eindresultaat.
- Stevensweert

Top werk met een uitmuntende service!

Als u opzoek ben naar een betrouwbare vakman bent u bij Jim en zijn team aan het juiste adres. Van het aannemen van de opdracht tot aan het uitvoeren van de opdracht hebben wij een prettige heldere, snelle en duidelijke communicatie ervaren met Jim en zijn team. Het resultaat is prachtig. Mochten wij in de toekomst onderhoud nodig hebben aan ons schilderwerk kiezen wijn 100% opnieuw voor deze betrouwbare vakmannen!
- Son en Breugel

Strak & Mooi resultaat

Mooi en strak resultaat, communicatie verliep goed. Goede prijs kwaliteit verhouding, zeer tevreden!
- Melick

Echte vakmannen

Echte vakmannen met oog voor perfectie daarnaast alles volgens planning opgeleverd. VDM komt al zijn afspraken netjes na!! Ik raad hem iedereen aan
- Dordrecht
100 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10