Onze missie

VDM Afbouw en Onderhoud is gespecialiseerd in stucwerk, spuitwerk en schilderwerk voor binnen. Door zo efficiënt mogelijk te werken met een gemotiveerd team van alleen maar vakmensen, zien wij het als onze missie om huizeneigenaren voor een eerlijke prijs oprecht te laten genieten van hun (nieuwbouw)woning. Deze missie is onderbouwd door vier kernwaarden.

Vakgericht

VDM Afbouw en Onderhoud levert een breed pakket aan afwerkingen voor muren en plafonds voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Wij hebben de professionals in huis die ieder de discipline van hun eigen specialisme perfect beheersen.

Prijsgericht

Door alleen maar met eigen vakmensen te werken, en geen inhuurkrachten, is iedereen nauw betrokken bij ons bedrijf wat resulteert in efficiënt werken en toewijding. Efficiënt werken voor ons betekent een eerlijke prijs voor jou.

Communicatiegericht

Wij kunnen niet van jou verwachten dat jij alle kennis in huis hebt wat betreft de afwerking van bijvoorbeeld muren en plafonds. Hiervoor hebben wij adviseurs die duidelijk communiceren wat nodig is voor jouw situatie en hoe dit het beste kan worden bereikt. Alleen zo kan een project succesvol worden afgerond.

Resultaatgericht

Wij besteden evenveel aandacht aan ieder project. Ongeacht de grootte of het geld dat hiermee gemoeid is. Het team van VDM Afbouw en Onderhoud doet er alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Echt zorgeloos kunnen genieten

Het aanpakken van jouw nieuwe woning kan soms spannend zijn. Je maakt een gedegen kostenoverzicht en soms zit er wel eens wat tegen. Daarom is het belangrijk dat je voor de afwerking van jouw ruimte een partij kiest die jou kan ontzorgen. Wij ontzorgen al vele jaren particulieren, architecten, bedrijven, zorginstellingen en gemeentes en blijven dit nog vele jaren doen. VDM Afbouw en Onderhoud zorgt ervoor dat jij echt zorgeloos kunt genieten

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben in de hele woning dunpleister aan laten brengen en in kleur laten spuiten. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Contact is ook zeker prettig verlopen.
- Son

Blij met het eindresultaat

Jim en zijn mannen hebben de muren en plafonds in ons nieuwbouwhuis voorzien van stucwerk en deze ook geverfd. Ze werken netjes en hebben ook bij de oplevering alles schoon achtergelaten. We zijn ontzettend blij met de kleur en hoe mooi strak alles afgewerkt is. Ook onze trap is door VDM onder handen genomen: geschuurd, geplamuurd en gelakt. Het contact was persoonlijk met korte lijntjes en als er gedurende de dag vragen waren, konden die makkelijk via whatsapp beantwoord worden. Jim voelt zich verantwoordelijk voor een goed eindresultaat en dat geeft rust en vertrouwen. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
- Eindhoven

Heel goed

Wij zijn ontzettend blij met het fantastische werk wat Jim en zijn team hebben geleverd. En wat een fijne communicatie tijdens het hele project. Wij raden iedereen VDM aan!
- Linne

Super team

Fijne ervaring met Jim en zijn jongens. Verschillende kleuren die we op het laatst nog hebben gewijzigd was geen enkel probleem. Wij hebben alles strak af laten werken met het dunpleister + latex pakket.
- Roermond

Fantastisch!

Wat een fantastisch werk heeft dit heeft Jim en zijn maten geleverd! Fijne mensen, goede communicatie en super strak dunpleister, stuc & schilderwerk. Ik raad iedereen VDM aan!
- Meteren

VDM is een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf.

VDM is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. De schilders zijn heel klantgericht en vakkundig. VDM stelt zich flexibel op en ze komen gemaakte afspraken na. Ze hebben bij ons mooi schilderwerk geleverd en binnen de afgesproken tijd. Ik kan ze iedereen aanraden.
- Eindhoven

Vriendelijk en betrouwbaar

Ze doen wat ze zeggen 🙂Daarnaast erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden met hun werk.Aanrader!
- Eindhoven

Geweldig strak Resultaat

Hele nette jongens waar je echt afspraken mee kunt maken. Ons nieuwbouwhuis staat er strak bij. Dunpleisteren en latex spuiten uit laten voeren. Blij dat ik heb gekozen voor VDM.
- Vechel

Super strak werk geleverd!

Mijn nieuwbouwhuis helemaal laten dunpleisteren + latex spuitwerk. Heel erg tevreden. Goede communicatie, denkt met je mee voor het beste resultaat. Zeer goed en strak werk geleverd. Heel erg blij mee.Echte aanrader!
- Eindhoven

Top bedrijf met specialistische kennis

We waren op zoek naar een specialistisch bedrijf die onze nieuwe en zeer grote showroom zou kunnen spuiten, en dan kom al snel uit bij VDM Schilderwerken.. Jim is iemand die weet waarover hij praat en zeer snel reageert op vragen of mail, complimentenDe offerte die wij kregen zag er zeer professioneel uit, de opdracht was al snel gegeven.Het eindresultaat mag er dan ook zijn.. snel vakkundig en weer alles netjes achtergelaten.. en top jobWij kunnen VDM Schilderwerken dan ook zeker aanbevelen
- Emmen

Top service, top kwaliteit

Jim en zijn team hebben fantastisch werk afgeleverd, met een zeer hoge kwaliteit eindresultaat. Top service, met korte lijntjes, snel schakelen en altijd de afspraken 100% nakomen. Zou ze iedereen aanbevelen!
- Son en Breugel

Tevreden klant!

Dunpleister + spuitwerk laten doen in mijn nieuwbouw huis.Heel tevreden hierover! VDM was op korte termijn beschikbaar, heldere communicatie en een net resultaat. Aanrader!
- Beek en Donk

Resultaat naar wens

Recent verhuisd, en alles moest geschilderd worden. Bij VDM waren ze op de gewenste termijn beschikbaar en hebben alles ruim op tijd naar wens opgeleverd.
- Eindhoven

zeer goed

Zeer goed werk verricht en heel erg netjes afgewerkt.
- helmond

VDM Schilderwerken doet wat is beloofd

VDM Schilderwerken heeft voor de tweede keer op rij super strak resultaat opgeleverd en dat daags voor onze verhuizing. Zeer blij in alle aspecten van het bedrijf en zijn medewerkers!
- Eindhoven

Uitstekende kwaliteit en service.

Bedankt mannen voor de snelle reactie en uiteraard voor de geweldige prestatie spuitwerk wanden en plafonds in een zeer korte tijd. Netjes alles opgeruimd en schoon achtergelaten. Een dikke plus tot de volgende keer.
- Valkenswaard

Prima ervaring

VDM reageerde snel op mijn vraag om een offerte voor het verven van mijn trappenhuis. Binnen een maand werd de klus ingepland en vakkundig uitgevoerd. Er werd goed meegedacht in de uiteindelijke kleurkeuze. De mannen hebben goed doorgewerkt in een fijne sfeer en alles werd netjes achtergelaten. En allerbelangrijkst, een heel mooi resultaat! Aanrader! 🙂
- Eindhoven

Perfectie

Wij hebben ons nieuwbouw huis laten latex spuiten. VDM was niet snel tevreden met de ondergrond en heeft met een bouwlamp elke meter nagekeken en de oneffenheden strak weg gewerkt. Wij zijn weer erg blij met ons mooie frisse huis!
- Tilburg

Gezellige harde werkers

Jim en zijn team hebben onze nieuwbouw woning gestuct en latex gespoten. Alles mooi strak wit en een paar muurtjes in. kleur. Elke ochtend zijn ze mooi op tijd en er word hard gewerkt. Ook is de communicatie erg fijn, Zeker een aanrader!
- Eindhoven

We twijfelen niet om hen weer te vragen!

Nadat Jim en zijn mannen ruim een jaar geleden naar volle tevredenheid vooral veel buitenwerkzaamheden verricht hebben waren er nu vooral binnen op onze bovenverdieping muren en plafonds aan de beurt. Wederom keurig gewerkt en op een prettige manier gecommuniceerd. Later dit jaar komen ze nog wat laatste werkzaamheden verrichten en óók daar kijken we vol vertrouwen naar uit! Voor professioneel vakmanschap en strak schilderwerk aarzelen wij niet om Jim en zijn werknemers opnieuw te vragen!
- Budel
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10