De specialisten op het gebied van verf spuiten

VDM Afbouw en Onderhoud levert al meer dan 15 jaar professioneel spuitwerk op een grote verscheidenheid aan ondergronden. Van muur en plafond spuiten tot aan de sterkste afwerking qua spuitwerk voor deuren en kozijnen. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw huis strak en duurzaam wordt afgewerkt zodat jij hier jarenlang van kunt genieten. Er is veel te ontdekken, onze adviseurs zorgen voor een heldere communicatie zodat jij precies weet waar je aan toe bent

Lak spuiten

Het aanbrengen van een lak met behulp van een spuitmachine zorgt voor een strak eindresultaat.

Latex spuiten

Latex spuitwerk maakt een einde aan stoeien met rollers en houders. Een perfecte verdeling…

Nieuwbouwtrap spuiten

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is de trap altijd een onderdeel waarbij goed nagedacht…

Muren en plafond latex spuiten

Je hebt net een nieuwe woning of jouw interieur is toe aan een opfrisbeurt…

Dé verfspuit
specialist van het zuiden

Wij maken van jouw nieuwe huis een droomhuis. Door onze vakmensen aan het werk te zetten, ben je gegarandeerd van een mooi eindresultaat qua spuitwerk. Onze specialismen zijn latex spuiten, lak spuiten, trap spuiten en ook het aanbrengen van dakcoating. Wij doen dit in heel Noord-Brabant, maar ook daarbuiten in Limburg, Gelderland en Utrecht. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste afwerking en/of kleur? Onze adviseurs helpen jou de beste afwerking te kiezen en adviseren je welke kleur te gebruiken en dat 7 dagen per week.

Waarom kiezen voor VDM Afbouw en Onderhoud?

Wanneer je voor ons kiest, ben je ervan verzekerd dat ieder gewenst oppervlak met de grootste zorg wordt behandeld. Als een van de eerste bedrijven in Nederland die gebruikmaakte van latex spuiten, zijn wij in meer dan 15 jaar een totaalbedrijf op het gebied van afbouw en onderhoud geworden. Naast schilder- en spuitwerk doen wij eveneens dunpleister aanbrengen op muren en stucwerk op spack plafonds van nieuwbouwwoningen. Dit maakt ons een flexibele partner voor iedere huiseigenaar. Wij vinden het belangrijk dat jij langdurig kunt genieten van jouw woning en terugkijkt op een plezierige samenwerking. Door met een vast team van echte vakmensen te werken, ben jij verzekerd van het beste eindresultaat.