Het ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk

“Een ruimte is pas echt af wanneer deze het ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk draagt.”

VDM Afbouw en Onderhoud ontzorgt al vele jaren particulieren, architecten, bedrijven, zorginstellingen en gemeentes en is voornemens om dit nog vele jaren te blijven doen. Iedere ruimte, of het nu een woning of bedrijfspand is, moet een fijne omgeving zijn om in te leven en te werken. Dit is dan ook precies waarom wij het ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk in het leven hebben geroepen. Alleen wanneer de ruimte voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze werkzaamheden krijgt deze het keurmerk.

vertrouwd afgebouwd keurmerk

Wanneer krijgt een woning of bedrijfspand het keurmerk?

Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij altijd net dat stapje verder. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten ontzorgen en de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgen. Dit begint bij de offerte en eindigt bij de afronding van de werkzaamheden. Hiervoor hebben wij een checklist in het leven geroepen. Wanneer de werkzaamheden aan alle punten voldoen en wij vanuit de klant een 100% klanttevredenheid ontvangen, krijgt een huis of bedrijfspand het ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk.

Waarom een ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk?

Het keurmerk dient voor onze vakmensen om te werken volgens de hoge standaarden die wij vanuit VDM Afbouw en Onderhoud hanteren, maar ook voor jou als (toekomstige) klant om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit als het om afbouw en onderhoud gaat. Het is geen officieel gedeponeerd keurmerk voor de afbouw en onderhoud sector, maar een symbolisch keurmerk voor onze werkzaamheden. Je kunt er dus vanuit gaan dat wanneer jouw woning of bedrijf het ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk ontvangt, de werkzaamheden met de grootste zorg zijn uitgevoerd.

Wil jij ook het ‘Vertrouwd Afgebouwd’ keurmerk?

Het aanpakken van jouw woning of bedrijf kan soms spannend zijn. Je maakt een gedegen kostenoverzicht met daarin bijvoorbeeld de herinrichting nadat de ruimte is afgewerkt en dan kan er gaandeweg wel eens wat tegenzitten. Daarom is het belangrijk dat je voor de afwerking van jouw ruimte een partij kiest die jou op dit vlak kan ontzorgen. Neem een kijkje bij onze diensten om te zien waar de vakmensen van VDM Afbouw en Onderhoud jou bij kunnen helpen.