Tevreden wanneer jij dat bent

Voor jouw nieuwbouwwoning wil jij de mooiste afwerking voor jouw muren en/of plafonds. Niet alleen op het moment van oplevering, maar ook de jaren daarna. Omdat wij staan voor de producten die wij gebruiken en de diensten die wij verlenen, bieden wij 5 jaar lang garantie op zowel de hechting van het stucwerk als de latex. Om scheuren in stucwerk te voorkomen, treffen wij voorzorgsmaatregelen in de vorm van wapeningsgaas en kitwerk om het werken van de muur op te kunnen vangen en het stucwerk te beschermen. Mocht er na verloop van tijd toch scheurtjes ontstaan in het stucwerk, dan kan je altijd gebruikmaken van onze reparatieservice. Deze laagdrempelige service is in de meeste gevallen nog geen €150,00 en zo kan je weer genieten van strakke muren!

keurmerk kwaliteits vakman

Gegarandeerd een soepel project

Wanneer je kiest voor VDM Afbouw en Onderhoud dan ben je verzekerd van een soepel lopend project en een perfect eindresultaat. Wij weten als stukadoorsbedrijf precies waar je op moet letten en zorgen voor een duidelijke communicatie richting jou als klant. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, komen er naderhand geen extra kosten bij en ontzorgen wij jou het gehele traject.

Om jou een groter gevoel van zekerheid te bieden, leveren wij al onze diensten met NOA afbouwgarantie. Doordat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), hoef jij je geen zorgen te maken over werkzaamheden die wij bij jou komen doen. Mocht er toch een geschil ontstaan, dan zal een onafhankelijke geschillencommissie bemiddelen. Gelukkig hebben wij hier tot op heden geen gebruik van hoeven maken en daar zijn wij trots op. Omdat wij pas tevreden zijn wanneer jij dat bent, gaan we voor onze klanten altijd tot het uiterste. Toch ergens niet tevreden over? Laat het ons weten en dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Benieuwd naar de garantie op stucwerk of de voorwaarden van NOA Afbouwgarantie? Klik dan hier om de website te bezoeken.