Nieuwbouwtrap voorzien van een hoogwaardige afwerking

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is de trap altijd een onderdeel waarbij goed nagedacht moet worden over de afwerking. Moet deze worden bekleed, moet deze worden voorzien van halvemaantjes of wordt deze in een hoogwaardige kras-en slijtvaste lak gezet? De keuze voor bekleden of halvemaantjes is veelal omdat men bang is dat de treden anders te glad worden. Niets is minder waar! Doordat wij werken met kras- en slijtvaste spuitverf blijft de trap altijd strak in de lak staan en is deze vele malen robuuster dan normale houtverf. Je trap laten spuiten door VDM Afbouw en onderhoud zorgt ervoor dat je het complexe proces van een trap schilderen niet zelf hoeft te doen. Niet alleen complex maar ook tijdrovend als bijvoorbeeld bij onderkant trap schilderen. Of jouw nieuwe trap nu wordt voorzien van halvemaantjes of in een of meerdere kleuren wordt geverfd, onze schilders zorgen voor een strak eindresultaat.

Extra voordelig jouw trap laten schilderen met burenkorting

Of het nu gaat om het aanbrengen van dunpleister, het latex spuiten van muren of het schilderen van houtwerk als bijvoorbeeld een trap in jouw nieuwbouwwoning. Bij VDM Afbouw en Onderhoud ben je verzekerd van een scherpe prijs en een professioneel eindresultaat. Wij werken alleen met kortingen wanneer wij nog efficiënter kunnen werken door bijvoorbeeld meerdere huizen tegelijk te kunnen doen. De burenkorting is dan een uitkomst voor buren die samen willen optrekken bij het klaarmaken van hun nieuwbouwwoning. Benieuwd naar de kosten trap schilderen? Laat je adviseren over de mogelijkheden.

Alleen de beste verf voor trap

Een trap lakken vraagt om een goede voorbereiding en ook om een goede verf. Onze schilders werken alleen met de lakken van hoge kwaliteit. Naast dat wij exact weten hoe deze verf zich gedraagt, weten wij ook dat het eindresultaat strak en krasvast is. Trap zwart verven? Zelfs dat is mogelijk met de lakken waarmee wij werken. De treden zijn gemakkelijk schoon te maken. Wel zo fijn wanneer hier dagelijks gebruik van wordt gemaakt.

Wanneer trap schilderen?

In een nieuwbouwwoning wordt er druk geklust en soms wel door meerdere mensen tegelijk. Wij adviseren dan ook altijd om de trap als een van de laatste onderdelen in huis beet te pakken. Zo weet je zeker dat je hier langdurig van kunt genieten. Ook al zijn onze lakken krasvast, scherpe en zware voorwerpen als een wasmachine of een metalen gereedschapskist kunnen alsnog een blijvende kras achterlaten. Als je twijfelt wanneer onze vakmensen langs te laten komen, vraag dan gerust onze adviseurs hiernaar. Wij kunnen jou aan de hand van een planning adviseren.