Voordelig latex spuiten leegstaande woning of bedrijfspand

Latex spuiten zorgt direct voor een fris resultaat. Of het nu gaat om het sneller in gebruik kunnen nemen van een woning of bedrijfspand of deze juist beschikbaar maken voor verhuur of verkoop. Door de toepassing van latex spuiten, is het makkelijker geworden om snel en voordelig een hoogwaardige afwerking te geven aan muren en plafonds. Wij doen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, woningcorporaties en lokale overheden. In veel gevallen combineren wij dit met onze andere dienst lak spuiten zodat een ruimte echt grondig wordt aangepakt. VDM Afbouw en Onderhoud zorgt ervoor dat in kort tijdbestek het project van A tot Z wordt doorlopen en jij direct aan de slag kan met jouw woning of bedrijfspand. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Voordelen latex spuiten lege woningen of bedrijfsruimte

Een leegstaande woning of bedrijfsruimte is perfect voor onze vakmensen om in aan de slag te gaan. De lege ruimte zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Het grote voordeel van latex spuiten is dat het prijstechnisch vele malen voordeliger is dan het sauzen van muren met kwast en roller. Dit kan soms wel 30 tot 40% schelen. Daarnaast bespaart het veel tijd qua oplevering omdat het minder tijdrovend is. Uiteindelijk is het eindresultaat hetgeen dat telt. Wanneer muren of plafonds worden opgefrist met een latex is dit direct zichtbaar en maakt het de ruimte een stuk aantrekkelijker. Aantrekkelijker om zelf snel in te wonen of aantrekkelijker voor het beschikbaar stellen voor verhuur of verkoop.

Jouw bedrijfspand of huis verkoopklaar maken

Wanneer je voornemens bent om jouw bedrijfspand of woning te verkopen, is de kans groot dat je deze voorafgaand aan de verkoop of verhuur nog even net wat mooier wilt maken om de huurder of koper over de streep te trekken. De eerste indruk bij een bezichtiging van een woning of bedrijfspand is in vrijwel alle gevallen doorslaggevend. Ook al moet er veel aan een woning of bedrijfspand gebeuren, de opgefriste muren en/of plafonds kunnen het beeld van degene die komt bezichtigen positief beïnvloeden.

Verhuizen naar een nieuwe omgeving kan een spannende aangelegenheid zijn. Naast de drukke periode waarin veel geregeld moet worden, is het voor de toekomstige eigenaar fijn om bepaalde zaken reeds afgevinkt te hebben. Doordat VDM Afbouw en Onderhoud snel een bijdrage kan leveren aan het mooier maken van jouw woning of bedrijfspand, haal je zowel bij jezelf als bij de toekomstige eigenaar een stukje stress weg.