Prijzen latex spuiten muren & plafonds

Latex spuiten is het voordelige alternatief van het traditionele muren sauzen met een roller en kwast. Naast dat het voordeliger is, is het ook sneller te verwerken en is het eindresultaat ongekend strak. Wanneer jouw woning ouder is dan twee jaar, dan valt deze onder 9% btw. Helaas voor nieuwe huiseigenaren is het btw-percentage 21% wanneer de woning jonger dan twee jaar is. Laat je hierdoor echter niet weerhouden, want latex spuiten is in vrijwel alle gevallen 30 tot 40% goedkoper dan met de roller en kwast. De laagdikte bij latex spuiten is dikker dan bij een roller en zorgt ervoor dat de muur met een laag kan worden afgewerkt. Wij gaan echter pas weg als het eindresultaat naar behoren is en daarom werken wij muren en plafonds met een tweede laag af wanneer dit nodig blijkt te zijn voor een strakker eindresultaat.

Voordelig maar professioneel

Doordat wij een van de eerste bedrijven in Nederland waren die latex met een spuitmachine opbrachten, weten wij als geen ander hoe efficiënt te werk te gaan. Onze flexibele instelling zorgt ervoor dat jij jouw muren en plafonds met een gerust hart aan onze vakmensen kan overlaten. Zo draaien wij onze hand niet om voor het repareren van kleine beschadigingen en kitten wij naden af zodat het allemaal een mooi geheel wordt. Uiteraard wel binnen het redelijke.

Samen met jou kijken we naar wat er het beste aansluit op jouw situatie. Wanneer de ruimte leeg is, zullen wij in veel gevallen kiezen voor latex spuiten. Is dit uiteindelijk niet mogelijk, dan zullen wij de muren en/of plafonds alsnog strak afwerken maar dan met behulp van een roller en kwast. Onze adviseurs geven een prijsindicatie af voor jouw project. Blijkt tijdens de bezichtiging dat het minder is qua werk en/of materialen? Dan ben jij vanzelfsprekend voordeliger uit!

Onze adviseurs kijken altijd per aanvraag wat de kosten zijn voor het latex spuiten van muren en plafonds. Om een indicatie te geven van de kosten, hebben wij een overzicht gemaakt waarbij jij als huiseigenaar zelf verantwoordelijk bent voor het klaarmaken van de muren en plafonds én het afdekken, afplakken en afvoeren van materialen. De tabel is puur een indicatie omdat vrijwel iedere huiseigenaar zich volledig wil laten ontzorgen op dit vlak. Weten wat voor jou de beste keuze is? Onze adviseurs zitten voor je klaar en dat 7 dagen per week.

Latex spuiten v.a. €3,50 per m²Inc. AfdekkenZelf Afdekken
Latex spuiten groter dan 500 m²€6,00 per m²€ 3,50 per m²
Latex spuiten 300 m² tot 500 m²€ 6,50 per m²€ 4,00 per m²
Latex spuiten 200 m² tot 300 m²€ 7,00 per m²€ 4,50 per m²
Latex spuiten 60 m² tot 200 m²€ 7,50 per m²€ 5,00 per m²

Voor wit tinten Ral 9001/ Ral 9003 / Ral 9010 / Ral 9016 rekenen wij GEEN extra kleurentoeslag

Een goed eindresultaat met verven van hoge kwaliteit

Bij goedkoop latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een goed dekkende witte matte latex muurverf. De latex is goed afneembaar, geurarm en milieuvriendelijk. Uitstekend geschikt voor nieuw stucwerk en voor te renoveren verflagen. Multi-functionele, zeer goed dekkende dispersiemuurverf, vrij van oplosmiddelen en afwasbaar. Ook bij VDM Latex Spuiten wij indien nodig de tweede laag latex geheel kosteloos.

Bij goedkoop latex spuiten gebeurt het afdekken/afplakken en afvoeren restmateriaal door opdrachtgever zelf. De met latex te spuiten oppervlaktes dienen spuitklaar te zijn voor aanvang spuitwerkzaamheden. Wanden en vloeren zijn vrij van obstakels eventuele gaatjes zijn dichtgemaakt. Het kitten van naden en/of kleine scheuren repareren doet gebeurt tevens door opdrachtgever.