Glad stucen van spack plafond

Jouw nieuwbouwwoning is vast en zeker opgeleverd met een spack plafond en v-naden. De kans is groot dat jij je wanden strak laat afwerken en dat het plafond hier voor jouw gevoel niet netjes op aansluit. Daarom hebben wij bij VDM Afbouw en Onderhoud naast het dunpleister + latex pakket voor behangklare muren het stuc + latex pakket voor spack plafonds. Een plafond dat net zo strak is als de muren, maakt van jouw nieuwe huis een droomhuis.

Muren en plafonds in nieuwbouwwoning

Muren en plafonds in nieuwbouwwoning

Gedurende de vijf jaar na de bouw van jouw nieuwbouwwoning kan het zijn dat muren en plafonds werken. Ieder onderdeel reageert anders waardoor scheuren kunnen ontstaan. Dit is dan ook de reden dat spack plafonds met v-naad worden toegepast door de aannemer. De v-naad vangt het werken van de plafondplaten op en een klein scheurtje in de v-naad valt minder op dan bij glad stucwerk waar het een geheel is. Het grote voordeel van een gestuct plafond is dat deze makkelijk kan worden bijgewerkt. Echter is het wel zinvol om dit te doen wanneer jouw woning is uitgewerkt. Vraag onze adviseurs voor de beste oplossing voor jouw situatie.

Sausklaar stucen
spack plafonds

Onze ervaring is dat veel nieuwe huiseigenaren kiezen voor een gestuct plafond in combinatie met dunpleister. Zo wordt de volledige woning helemaal egaal gemaakt, wat het een bijzonder mooi effect geeft. Omdat een spack plafond zo afwijkt van een behangklare muur, kiest men er soms ook voor om alleen het plafond te laten stucen en de muren af te werken met een renovlies behang. Omdat het schilderen van een plafond een extreme klus is en vaak niet het gewenste resultaat oplevert, hebben wij het stuc + latex pakket. Het pakket dat jou volledig ontzorgt qua afwerking van het plafond. Een prachtig glad eindresultaat en een mooi met latex afgespoten stucwerk in elke kleur mogelijk.

Sausklaar stucen spack plafonds

Jouw nieuwe woning sausklaar stucen?

Kan jij niet wachten om onze stukadoors in jouw nieuwe woning aan de slag te laten gaan? Kies dan voor het stuc + latex pakket en wordt volledig ontzorgd met een strak plafond als eindresultaat. Wij zorgen dat alles netjes wordt afgeplakt, alle voorzorgsmaatregelen om werken tegen te gaan worden genomen en het oppervlak wordt glad getrokken. Combineer dit pakket met het dunpleister + latex pakket en maak iedere ruimte een strak geheel. Korting op de vierkante meter prijs ontvangen? Maak dan samen met jouw nieuwe buren gebruik van de burenkorting.

Stuc + latex pakket

  • Traditioneel sausklaar stucwerk 2-5mm

  • Schrob- en dekkingsklasse 1 latex Inclusief anti-scheurwerkzaamheden (wapeningsgaas, kitwerk

  • Inclusief afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren

  • Eén vast aanspreekpunt

  • Scherpe tarieven

Vierkante meters voor offerte berekenen?

Om een goede prijs af te kunnen geven, is het belangrijk dat wij het aantal vierkante meters ontvangen waarmee onze stukadoors voor jou aan de slag mogen. Voor het plafond kan je het vloeroppervlak aanhouden. Door de breedte met de lengte te vermenigvuldigen, weet je het aantal vierkante meters. Tip: voor de afwerking van een spack plafond kan je kiezen voor het stuc + latex pakket. Voor wat betreft de wanden tel je alle lengtes bij elkaar op en vermenigvuldig je deze met de hoogte. Omdat wij een indicatie afgeven van de mogelijke kosten voor dunpleister en/of afwerken met latex, kan je ramen en deuren buiten beschouwing laten. Vraag snel jouw offerte binnen 1 minuut aan.