Behangklare muur?

Wanneer jouw woning is opgeleverd, zijn de wanden behangklaar. Dit betekent echter niet dat deze ook sausklaar zijn. Je ziet veel oneffenheden, je ziet de plekken waar (grote) gaten zijn opgevuld en ook is de muur een sterk zuigende ondergrond. De muren zijn dus niet geschikt voor een latex of muurverf. Dunpleister biedt hier de uitkomst. De muren worden volledig strak gemaakt en kunnen daarna in iedere gewenste kleur worden gespoten.

Wat is behangklaar

Wat is behangklaar

Behangklare muren zijn, zoals de naam al doet vermoeden, muren van een nieuwbouwwoning waar direct overheen kan worden behangen. Met renovlies behang neem je een deel van de oneffenheden weg en is het werken van de muur nagenoeg niet zichtbaar achter het behang. Ondanks jouw muren behangklaar worden genoemd, zien wij soms nog uitzonderingen waarbij de behangklare muur alsnog moet worden behandeld met een voorstrijkmiddel. De samenstelling van dunpleister maakt het aanbrengen van een voorstrijkmiddel overbodig. Daarnaast is een ander bijkomend voordeel van dunpleister de mooi egale uitstraling. Je ziet altijd het verschil tussen behang en stucwerk, omdat stuc in een egale laag wordt opgezet. Het grote voordeel van dunpleister ten opzichte van het traditionele stucwerk, is dat dunpleister aanzienlijk goedkoper is. Hierdoor is dunpleister een mooie upgrade van renovlies behang en een goed alternatief voor gipspleister wanneer het een nieuwbouwwoning betreft.

Waarom niet toch direct behangklare muur verven?

De voornaamste reden om een behangklare muur niet direct te verven, is de afwerking van de muur. Omdat deze behangklaar wordt genoemd, hoeft de aannemer niet te letten op de onregelmatigheden van de wand. Denk aan vlekken, gaatjes, beschadigingen en ook de lijnen van de gipsblokken of ingefreesde leidingen. Wanneer je van deze ruwe look houdt, kan je de muren schuren, voorstrijken en schilderen. Echter adviseren wij jou om voor dunpleister te gaan. Door voor dunpleister te kiezen en onze vakmannen dit te laten aanbrengen, ben je gegarandeerd van een mooi eindresultaat. Wie wil dit nu niet in een ruimte waar dagelijks veel tijd wordt doorgebracht en dat vele jaren lang?

Waarom niet toch direct behangklare muur verven?

Is stucen duur?

Het stucen van muren is met dunpleister een stuk bereikbaarder geworden voor iedereen. Het traditionele stuc met gips is tijdrovender voor een stukadoor en dat brengt dan ook de hoge kosten met zich mee. Doordat onze stukadoors sneller kunnen werken, wordt het voor jou een stuk voordeliger. Omdat het aanbrengen van dunpleister vaak gepaard gaat met het aanbrengen van latex, hebben wij het dunpleister + latex pakket bedacht. Dit pakket zorgt ervoor dat jij nergens meer aan hoeft te denken wat betreft de afwerking van jouw muren. Binnen dit pakket verzorgen wij eerst de anti-scheurwerkzaamheden (wapeningsgaas en kitwerk), brengen wij vervolgens dunpleister aan en werken wij alles af met een schrobklasse 1 latex door middel van latex spuiten. Een pakket tegen een scherp tarief.

Dunpleister
+ latex pakket

  • Sausklaar dunpleisterwerk 0-2mm

  • Schrob- en dekkingsklasse 1 latex

  • Inclusief anti-scheurwerkzaamheden (wapeningsgaas, kitwerk)

  • Inclusief afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren

  • Hele woning binnen 5 dagen klaar!

  • Eén vast aanspreekpunt

  • Muur in accentkleur mogelijk

  • Scherpe tarieven

Zorgeloos genieten van het dunpleister + latex pakket met scheurgarantie

Bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Niet alleen financieel, maar ook de leuke dingen als de inrichting ervan. Jouw nieuwe woning wordt een veilige plek waar jij veel tijd in zal gaan doorbrengen. Met alle zaken die bij een nieuwbouwwoning komen kijken, is het fijn als je dingen uit handen kunt geven. VDM Afbouw en Onderhoud ontzorgt jarenlang huiseigenaren die tijdens de verbouwing druk in de weer zijn met dingen regelen. Het is dan ook daarom dat wij het dunpleister + latex pakket hebben ontwikkeld. De terugkerende vraag uit de markt, heeft geresulteerd in een pakket dat voorziet in een behoefte om van begin tot eind een mooi eindresultaat neer te zetten. Niet alleen een schitterend mooi afgewerkte muur aan de beginperiode, maar ook na lange tijd. Met onze scheurgarantie verzekeren wij jou van een langdurig mooi resultaat. En treden er na vele jaren alsnog scheurtjes op in het stucwerk? Dan komen wij deze tegen een kleine vergoeding netjes herstellen. Wel zo fijn om iemand te hebben die je kan ontzorgen.

Stijlvol Wonen: Combineer en Bespaar met Betonlook Vloeren van Microcement Studio

Ervaar de innovatieve Betonlook vloeren van onze vloeren partner en maak gebruik van geweldige stapelkorting met de afname van het dunpleister pakket en een woonbeton vloer. Ontdek de nieuwste trend in vloerdesign en verrijk je interieur met een prachtige betonlook vloer van Microcement Studio. Transformeer je huis met een combinatie van stijl, duurzaamheid en design. Vul het offerteaanvraagformulier in en geef aan dat je interesse hebt in een microcement betonlook vloer voor gratis vrijblijvende informatie en korting.

Nieuwbouw muren laten stucen en latex spuiten?
Nieuwbouw muren laten stucen en latex spuiten?

Muren laten stucen en latex spuiten?

VDM Onderhoud en Afbouw kan zowel het stucwerk verzorgen als het schilderen van de muur in een kleur met behulp van latex en een roller of door latex te spuiten. Wij zien steeds vaker dat mensen kiezen voor het dunpleister + latex pakket zodat zij zich over de afwerking geen zorgen hoeven te maken. Profiteer van een voordeligere vierkante meter prijs met de burenkorting voor jou en je nieuwe buren.

Vierkante meters voor offerte berekenen?

Om een goede prijs af te kunnen geven, is het belangrijk dat wij het aantal vierkante meters ontvangen waarmee onze stukadoors voor jou aan de slag mogen. Voor het plafond kan je het vloeroppervlak aanhouden. Door de breedte met de lengte te vermenigvuldigen, weet je het aantal vierkante meters. Tip: voor de afwerking van een spack plafond, kan je kiezen voor het stuc + latex pakket. Voor wat betreft de wanden tel je alle lengtes bij elkaar op en vermenigvuldig je deze met de hoogte. Omdat wij een indicatie afgeven van de mogelijke kosten voor dunpleister en/of afwerken met latex, kan je ramen en deuren buiten beschouwing laten. Vraag snel jouw offerte binnen 1 minuut aan.

Vierkante meters voor offerte berekenen?