PVC vloeren en microcement vloeren

PVC vloeren en microcement vloeren

De woontrend van dit moment:
PVC en microcement vloeren

Als we het hebben over moderne vloerbedekkingen spelen PVC vloeren en microcement vloeren een prominente rol. Bij VDM Afbouw & Onderhoud bieden we de mogelijkheid om deze vloeren bij ons af te nemen. In combinatie met onze andere diensten kan dit zelfs zorgen voor hoge kortingen. PVC en microcement hebben beiden hun eigen unieke eigenschappen, maar dat ze je woning kunnen veranderen met hun luxe uitstraling is een feit.

microcement vloer in de keuken

PVC vloeren

PVC-vloeren hebben de afgelopen jaren terrein gewonnen in zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes. Deze vloeren bestaan uit verschillende lagen, waaronder een slijtvaste toplaag, een bedrukte laag met diverse ontwerpen, een kernlaag en een stabiliserende onderlaag. Deze constructie resulteert in duurzame en veelzijdige vloerbedekkingen.

Microcement vloeren

Microcement vloeren hebben een unieke benadering. Deze vloeren worden met de hand aangebracht door onze vakmensen en hebben hun oorsprong in Italië. Door de zogenaamde betonlook geven ze een kunstzinnige en ambachtelijke touch aan elk interieur.

Microcement vloeren

De voordelen van PVC vloeren

PVC-vloeren hebben een scala aan voordelen die ze aantrekkelijk maken voor diverse toepassingen. Ten eerste zijn ze buitengewoon onderhoudsvriendelijk. De eenvoudige reiniging en het minimale onderhoud maken ze ideaal voor zowel drukke huishoudens als bedrijfsruimtes met intensief gebruik. Daarnaast bieden PVC-vloeren duurzaamheid, waarbij de slijtvaste toplaag ervoor zorgt dat ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, zelfs wanneer ze veel te voorduren krijgen. Hun waterbestendigheid maakt ze bovendien geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, terwijl de beschikbaarheid van verschillende ontwerpen zorgt voor veelzijdigheid die aansluit bij diverse interieurstijlen.

De voordelen van microcement vloeren

Microcement vloeren bieden een unieke esthetiek en hebben voordelen die hen onderscheiden in de wereld van vloerafwerkingen. Zo zijn microcement vloeren waterdicht waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte. Het materiaal, samengesteld uit cement, mineralen en kunsthars, resulteert in een duurzame en krasbestendige afwerking. Bijzonder intrigerend is het vermogen van microcementvloeren om perfect te integreren met vloerverwarming, waardoor ze een comfortabele keuze zijn voor moderne woningen. De eigenschap van volledige waterdichtheid opent de deuren voor creatieve toepassingen in badkamers, waar het vaak wordt gebruikt voor vloeren (en wanden).

microcement vloer in de badkamer

PVC en microcement vloeren bij VDM Afbouw en Onderhoud

Zowel PVC als microcement vloeren bieden unieke voordelen. Onderhoudsgemak, duurzaamheid, waterbestendigheid, diverse ontwerpmogelijkheden en een prachtige uitstraling staan centraal.  In de keuze tussen PVC en microcement zijn het jouw individuele behoeften, stijlvoorkeuren en toepassingsgebieden die de doorslag geven. Beide opties dragen bij aan de uitgebreide dienstverlening van VDM Afbouw en Onderhoud, waar expertise en vakmanschap samenkomen om te voldoen aan de diversiteit van klantverwachtingen. Of je nu kiest voor PVC of microcement, de vloeren zijn een verlengstuk van jouw stijl en een tastbaar bewijs van vakmanschap.