Muur en plafond schilderen door de professionals van VDM Afbouw en Onderhoud

Muren sauzen, ook wel muren texen genoemd, is het aanbrengen van een muurverf op de muur om deze op te frissen of te voorzien van een mooie kleur om eruit te springen. Een muurverf wordt ook toegepast bij het plafond schilderen. VDM Afbouw en Onderhoud schildert muur en plafond in situaties waar het niet mogelijk is om te latex spuiten. Dit is bijvoorbeeld wanneer een ruimte volledig gemeubileerd is of wanneer het een kantoorruimte betreft waar men aan het werk is. Onze schilders brengen muurverf, ook wel latex genoemd, aan met een verfroller en kwast in iedere gewenste kleur.

Duurzame verven met een milieuvriendelijk eigenschappen

VDM Afbouw en Onderhoud is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het schilderen van (nieuwbouw)woningen. In de afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen hard gegaan op het gebied van verf en daar zijn wij blij mee. Onze muurverven zijn watergedragen en daarmee beter voor mens en milieu. Naast de snelle droogtijd zijn deze muurverven erg goed te reinigen. Denk bijvoorbeeld aan de muur bij de eettafel of achter de prullenbak welke vrijwel nooit strak schoon blijven.

Het alternatief: latex spuiten

Het sauzen van muren en plafonds met een roller en kwast is iets waar jij als huiseigenaar vast bekend mee bent. Het voordeligere alternatief hiervan is latex spuiten. Latex spuiten wordt gedaan in lege ruimtes waar met een airless spuittechniek de verf op de muur of plafond wordt aangebracht. Bij grote oppervlakken is latex spuiten een voordeliger alternatief omdat het proces van aanbrengen vele malen sneller gaat. Een voorwaarde is echter wel dat een ruimte leeg is. Wanneer dit niet het geval is, dan is het schilderen van muren en plafonds met een muurverf nog altijd een goed alternatief. Ook dan leveren wij een strak en streeploos eindresultaat!

Altijd een streeploos eindresultaat

Muur en plafond schilderen zonder strepen is een van de moeilijkste opgaven voor iemand die dit niet op dagelijkse basis doet. Met de komst van latex spuiten is dit nog eenvoudiger geworden, maar onze schilders kunnen dit ook nog altijd met de traditionele roller en kwast. Vergeet stoeien met een bezemsteel in een muurverfroller tijdens het plafond witten. Laat VDM Afbouw en Onderhoud jou volledig ontzorgen bij het afwerken van jouw muren en plafonds.