Hulp bij het kiezen van de juiste kleur

Het gebruik van de juiste kleuren kan veel betekenen voor jouw woning, maar ook op kantoor kan dit een grote invloed hebben. Naast meubels en accessoires kan een muur een ruimte maken of kraken. Haal de warmte in huis met donkere kleuren of laat een ruimte groter ogen door het gebruik van lichte kleuren. Voor een professioneel kleuradvies ben je bij VDM Afbouw en Onderhoud aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Technisch advies bij keuze voor kleur en soort verf

De inrichting van een interieur bepaalt de toon van de ruimte. Van rustgevende kleuren in de slaapkamer tot drukke speelse kleuren in de kinderkamer. De keuze voor een kleur op de muur baseer je niet alleen op wat je mooi vindt, maar ook wat er nog meer in de ruimte aanwezig is óf op korte termijn wordt toegepast. Voor bedrijven is een kleur vaak in lijn met de huisstijl om herkenning op te roepen, maar thuis ben je vrij om te doen waar jij zelf een goed gevoel bij hebt. Onze adviseurs adviseren bij het gebruik van kleur, maar ook bij het type verf dat verstandig is om te gebruiken. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw inrichting niet alleen matcht qua kleur, maar je ook qua duurzaamheid langdurig ervan kunt genieten.

De juiste sfeer en het beste eindresultaat

Het kiezen van de juiste kleur is vaak een hele opgave. Er zijn tienduizenden kleuren en daar komen er ieder jaar weer tientallen bij. Welke kleur verf kiezen? Speel je op safe qua kleurgebruik of kies je juist een kleur die ieders aandacht trekt. Uiteraard is er geen goed of fout, het is jouw interieur dus jij bepaalt. Toch is het soms fijn om met iemand te kunnen sparren over de keuze voor de juiste kleur. Onze adviseurs zijn 7 dagen per week beschikbaar om samen met jou te kijken naar de kleur of de combinatie met bijvoorbeeld gordijnen, meubels en/of accessoires.

Wat als een ruimte bewoond is of 24 uur per dag toegankelijk?

Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en/of bedrijfsruimtes die in gebruik zijn, proberen wij de overlast tot een minimum te beperken. Wij kunnen samen met jou kijken hoe de dag het beste ingepland kan worden. Onze ervaring hiermee maakt ons een flexibele partner voor jou om mee samen te werken. Als de klus is geklaard, nemen wij aan het einde van de dag alles weer mee en wordt de werkplek netjes opgeruimd. Is er tijdens kantooruren 7 dagen per week bezetting? Dan kunnen wij in overleg in de avonduren of zelfs het weekend aan de slag gaan. Zo proberen wij onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn

Heeft u kleuradvies nodig?

Voor vragen en meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie per mail, telefonisch of persoonlijk.