Word jij één van de vakmannen van VDM?
Vacature (ervaren) schilder / stukadoor / latex spuiter

Elke ochtend een hartelijke groet, een bak koffie, even overleg en dan aan de slag. Je gaat je gang in een klein team zonder dat je steeds moet wachten op de volgende opdracht. Je weet als geen ander hoe dat moet, een pand schilderen, spuiten of stuccen. Het er als nieuw laten uitzien. Jij schildert, stuct, of spuit gelijkmatig, precies en zonder banen achter te laten. Je levert vakwerk zoals maar weinigen dat kunnen en je geniet ervan als het schilderwerk, stucwerk, spuitwerk perfect is. Moet je wat langer doorwerken omdat het werk erom vraagt, dan vind je dat geen probleem.

Zie je jezelf daar al staan? Mooi, want VDM Afbouw & Onderhoud is op zoek naar een nieuwe collega.

VDM Afbouw & Onderhoud is een bekende naam in Noord-Brabant. Geen verwaande kwasten. Nuchter. Met beide benen op de grond. Maar wel kleurrijk. Want goed schilderen, stuccen en spuiten is een kunst, al moet je dat natuurlijk niet al te letterlijk nemen. Het is vooral een vak. Een ambacht. Dat al onze mensen tot in de puntjes beheersen.

Deze functie:
Omdat we de laatste jaren veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen, zijn we op zoek naar een (ervaren) schilder, stuccer of latex spuiter. Heb je (ruime) ervaring met schilderwerk, stucwerk en of latex spuiten? Ben je bereid hard te werken en heb je de wil om vakmanschap in stand te houden? Dan kunnen wij je gebruiken voor onze veelzijdige schilder, stuc en latex spuit projecten in afwisselende omgevingen; van monumentale villa’s tot moderne kantoorgebouwen. Kortom: je houdt je bezig met het betere particuliere en zakelijk onderhoudswerk. Bij goed functioneren, kun je een vaste aanstelling tegemoetzien.

Jouw kenmerken:

  • Afgeronde opleiding schilder, of stukadoor is een pre
  • Ruime werkervaring op gebied van schilderen, stukadoren, latex spuiten
  • Je bent collegiaal, zelfstandig, klantgericht en spreekt correct Nederlands
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

  • Een uitdagende en dynamische baan in een toonaangevend schildersbedrijf
  • Een vaste groep medewerkers in een leuke prettige werksfeer
  • Een CAO die voor het schildersbedrijf van toepassing is
  • Concrete mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling

Reageren:
Spreekt ons bedrijf en deze functie je aan? Reageer dan snel. Je kunt je sollicitatie en cv via e-mail sturen naar info@vdmafbouwenonderhoud.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.